Nu te zien: The Innocents, 107 Mothers, Elvis, Incroyable mais vrai, Nowhere Special
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie in Nederland nog een keer op te zoeken. Maar dat had het bleue Deense koppel misschien beter niet kunnen doen.

 

“Goed geschreven, sterk geacteerde horrorfilm, met een glansrol voor acteursechtpaar Karina Smulders en Fedja van Huêt, die joviaal, dreigend en sinister de show steelt”, NRC Handelsblad ★★★★.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Ook in première

La ruche

Coming-of-age-verhaal over drie tienerzussen en hun bipolaire moeder. De vier actrices (o.a. Ludivine Sagnier) brengen de liefdevolle en explosieve relatie tussen moeder en dochters zinderend tot leven.

 

Strijder

De 12-jarige vrienden Dylan en Youssef denken maar aan één ding: de Touzani Cup winnen. Maar dan krijgt Dylan een heftig ongeluk en staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel.

 

Speciaal

Twente op film | 23 juli

Wat maakt Twente tot Twente? Aan de hand van filmarchiefbeelden laten filmmaker Erik Willems en actrice Johanna ter Steege zien wat er afgelopen eeuw in Twente is veranderd.

 

Minions (2D OV) | 25 juli

Deze zomervakantie elke maandagavond om 19:00 uur: Minions - The Rise of Gru in originele versie! Omdat we het zo'n leuke film vinden. Daarnaast dagelijks de Nederlandse versie.

 
here?

Deutsches Kino | 26 juli

Deze maand: Die Geträumten. Een experimentele film over de briefwisselingen tussen schrijfster Ingeborg Bachmann en dichter Paul Celan. Met inleiding.

 

Hoe lees ik een film? | 3 augustus

Op 3 augustus Mes frères et moi in Hoe lees ik een film?. Samen met Lidewijde Paris kijken we de film en gaan we in gesprek over de literaire aspecten van het verhaal.

 

Films deze week

 
La ruche

La ruche

 
 
Speak No Evil

Speak No Evil

 
 
The Innocents

The Innocents

Films verwacht

 
Un autre monde

Un autre monde

28 juli

 
 
Supereroi

Supereroi

4 augustus

 
 
Mes frères et moi

Mes frères et moi

11 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link