KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Een film als een ‘meditatieve bergwandeling’, noemt NRC de winnaar van de speciale juryprijs in Cannes. En zo is het: Acht Bergen (★★★★), naar die beroemde bestseller van Paolo Cognetti, is een film die je mee op pad neemt naar een hardvochtig maar beeldschoon Italiaans berggebied, waar de levens van twee jeugdvrienden soms parallel lopen, nu eens elkaar kruisen en dan weer mijlen van elkaar verwijderd zijn.

 

Felix van Groeningen (Beautiful Boy, The Broken Circle Breakdown) en Charlotte Vandermeersch maakten een kalme film over liefde, eenzaamheid, houvast en familierelaties, tegen een overdonderd decor. Laat je meevoeren in een warme bioscoop deze donkere decemberdagen, vertraag, wandel mee.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

PS Onze openingstijden zijn tijdens kerst en oud & nieuw iets anders dan normaal. Check dat hier

 

Premières

Vous n’aurez pas ma haine

Hartverscheurend, eerlijk drama over het rouwproces van journalist Antoine Leiris, die na de dood van zijn vrouw in de Bataclan een beroemdheid werd door een Facebook-post.

 

Living

Bill Nighy schittert in de rol van stijve kantoorklerk die voor zijn dood het leven nog probeert te omarmen. Lessen in levenslust voor de donkere dagen van het jaar.

 

Kinderfilms in december

Yuku en de Himalayabloem

Yuku gaat op zoek naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’. Kleurrijke animatiefilm voor de kleinsten.

 

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland

Ernest en Célestine brengen de muziek terug in berenland, in een animatie die eruit ziet alsof de prentenboeken tot leven zijn gewekt.

 
here?

Hotel Sinestra

Doldwaze kerstfamiliefilm waarin Ava alle volwassenen succesvol heeft weggewenst. Feest, of toch niet? Met de onweerstaanbare Bobbie Mulder (De regels van Floor)!

 

En meer!

Natuurlijk vertonen we óók het langverwachte tweede deel van de Gelaarsde Kat. En de Nederlandse animatiefilm Knor gemist? Ook die is nog bij ons te zien!

 

Nu te zien

 
Triangle of Sadness

Triangle of Sadness

 
 
Plus que jamais

Plus que jamais

 
 
Knor

Knor

Films verwacht

 
Presque

Presque

5 januari

 
 
Freaks Out

Freaks Out

5 januari

 
 
Les Cinq Diables

Les Cinq Diables

5 januari

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link