KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De zomervakantie is over de helft, tijd voor wat vernieuwing in ons filmaanbod. Voor de kleintjes gaat Ella Bella Bingo in première, een lieve animatie over vriendschap. We hadden alvast een proefkijker van 4 jaar en die vraagt sindsdien elke dag naar Ella Bella. Aanrader dus voor de kleuters.

 

Voor 6 jaar tippen we De Elfkins – Een klein bakfestijn die deze week alvast in voorpremière gaat. Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Ze trekt naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft.

 

Tot slot twee nieuwe films in Kids Only. Maandag kijken we Lassie en woensdag kun je als aller-allereerste het vervolg op Trolls zien: Trolls Wereldtour. Over zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

CatVideoFest

Kattenliefhebbers, verzamelt u. Wereld Kattendag (8 augustus) vieren we dit jaar met een compilatie van de allerleukste kattenfilmpjes.

 

Berlin Alexanderplatz (1980)

Marathonvertoning op 13-15 augustus van Rainer Werner Fassbinders 'Berlin Alexanderplatz', de legendarische televisieserie uit 1980.

 

Films deze week

 

Ella Bella Bingo

 
 

De Elfkins – Een klein bakfestijn

 
 

Pinocchio (NL)

Films verwacht

 

Engel

5 augustus

 
 

Berlin Alexanderplatz

6 augustus

 
 

Lamentations of Judas

6 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link