Nu te zien: De Oost, De Slag om de Schelde, Love in a Bottle, Gunda, I Don't Wanna Dance, Petite Fille, 100UP, La dea fortuna, Undine
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Twee premières deze week. Quo Vadis, Aida? is een verpletterende speelfilm over de genocide in Srebrenica. Regisseur Jasmila Žbanić volgt het fictieve personage Aida, een tolk op de Nederlandse VN-basis in Srebrenica en ontleedt op nauwkeurige wijze hoe het conflict van kwaad tot erger ging.

Ook draait vanaf donderdag Gouden Beer winnaar Bad Luck Banging or Loony Porn, een Roemeense satire over een lerares die onder vuur komt te liggen vanwege een uitgelekte sekstape.

Tot slot komt de zomervakantie dichtbij, daarom heel veel nieuwe kinderfilms: De Croods 2, De Nog Grotere Slijmfilm, Kameleon op de vlucht en De Flummels.

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials deze week

Faja Lobbi | 1 & 4 juli

In het kader van Keti Koti vertonen we samen met Pepr deze documentaire uit 1960 over de pracht van Suriname en haar inwoners.

 

Weggewist | 7 juli

Documentaire over de beroemde Nederlandse componist Hans Henkemans (1913-1995). Ooit beroemd, maar daarna vergeten.

 

Voor de kids

Kids Only | vanaf 10 juli

Lekker zonder ouders naar de film! In de zomervakantie kan dat weer elke zaterdagochtend om 11 uur tijdens onze speciale Kids Only voorstellingen.

 

Ken je onze Kleuterbios al?

Doordeweeks en in het weekend staat er in de ochtend vaak een speciale kleuterfilm op het programma. Momenteel draaien we Dropje, Buurman & Buurman, en Hallo Wereld!

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 
Meskina

Meskina

19 juli

 
 
Mitra

Mitra

5 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link