Nu te zien: De Slag om de Schelde, De Oost, Undine, Shadow Game, I Don't Wanna Dance, Kom Hier Dat Ik U Kus, 100UP, La dea fortuna
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Wat was het fijn om jullie afgelopen dagen in groten getale weer te mogen ontvangen en mooie films te kunnen draaien. We zijn weer helemaal back in business en ook deze week hebben we weer een vol programma, plus onze eerste special.

 

Op 15 juni trappen we onze speciale programmering af met Hoe lees ik een film?. Samen met Lidewijde Paris van de Leesambassade kijken we de Duitse film Undine. Vooraf krijg je enkele kijkaanwijzingen, na afloop van de film volgt een ontspannen nagesprek.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials

IN-EDIT - 16 t/m 20 juni

Volgende week gaat IN-EDIT van start. Dompel je onder in de beste Nederlandse en internationale muziekdocumentaires met o.a. Jimmy is Punk en The 9 lives of Ozzy Osbourne.

 

Mein Ende. Dein Anfang. - 29 juni

Ook Deutsches Kino gaat weer van start. Op de laatste dinsdag van de maand vertonen we een recente Duitse film die verder niet in Nederland te zien is. Ditmaal Mein Ende. Dein Anfang.

 

Uitgelicht

Ketelhuis Podcast gaat door!

Welke liefdeslessen kun je uit film halen? Floortje Smit spreek met relatiefilosoof Jan Drost over Take This Waltz, een prachtige Canadese speelfilm uit 2011, geschreven en geregisseerd door Sarah Polley.

 

Zin in een hapje voor de film?

Sinds zaterdag is onze 100% vegetarische kaart uitgebreid met aantal nieuwe gerechten voor het diner. Ook staat er een verfrissende mocktail op de kaart, perfect voor dit weer.

 

Films deze week

 

Undine

 
 
Shadow Game

Shadow Game

 
 

De Slag om de Schelde

Films verwacht

 
Petite Fille

Petite Fille

17 juni

 
 
Love In A Bottle

Love In A Bottle

24 juni

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link