Eten & Drinken

Ons café is momenteel gesloten.

Het Ketelhuis is een fijne ontmoetingsplek waar je dagelijks vanaf 10:00 uur terecht kunt voor koffie en een krantje. In het sfeervolle industriële café word je op de wenken bediend. We hebben een uitgebreide 100% vegetarische kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

Van 12:00 uur tot 16:00 uur serveren we lunch, de hele dag zijn er borrelhapjes te verkrijgen en vanaf 17:30 uur kun je bij ons terecht voor het diner. Je kunt dus ook eenvoudig een filmbezoek combineren met een hapje eten.

Met mooi weer kun je vanaf ons terras, voor en achter, genieten van het Westerpark.
Let op! Een deel van ons achterterras is tegenwoordig rookvrij. Deze tafels zijn te herkennen door een sticker.

Reserveren

Omdat we binnen maar een beperkte capaciteit hebben, vragen we je telefonisch te reserveren via 020-6840090.

Helaas kunnen wij geen tafels op ons terras reserveren. Wanneer je arriveert bij Het Ketelhuis, begeleiden wij je naar een tafel wanneer beschikbaar.

Ben je van plan een filmvoorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang aan tafel zit (wij adviseren anderhalf uur) en geef dit duidelijk aan bij onze medewerkers.

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10:00 uur welkom in ons café. De lunchkeuken is van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend. Voor de avondkaart kun je tussen 17:30 uur en 21:00 uur terecht. Borrelhapjes zijn tussen 12:00 uur en 22:00 uur te bestellen.

Allergieën of intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Geef het aan bij de bediening, dan kunnen we samen bekijken of we toch een passende maaltijd kunnen serveren.


Delen