Eten & drinken

Niet alleen film!

Het Ketelhuis is een fijne ontmoetingsplek waar je dagelijks vanaf 10.00u. terecht kunt voor koffie en een krantje. In het sfeervolle industriële café wordt men op de wenken bediend. We hebben een uitgebreide kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

Van 12.00u. tot 16.00u. serveren we lunch, de hele dag zijn er borrelhapjes te verkrijgen en vanaf 17.30u. kunt u bij ons terecht voor het diner. Het is dus geen probleem om een filmbezoek te combineren met een hapje eten.

In de zomermaanden kun je vanaf ons terras, voor en achter, genieten van het Westerpark.

Bekijk hier ons menu.
(English menu here)

Reserveren

Een tafel reserveren om een hapje te eten is zeker mogelijk. Helaas kunnen wij geen tafels op ons terras reserveren. Ben je van plan een filmvoorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang (minimaal een uur) aan tafel zit en geef dit duidelijk aan bij onze medewerkers.

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10.00u. welkom in ons café. De lunchkeuken is van 12.00u. tot 16.00u. geopend. Voor de avondkaart kun je tussen 17.30u. en 21.00u. terecht. Borrelhapjes zijn tussen 12.00u. en 22.00u. te bestellen.

Allergieën of intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Geef het aan bij de bediening, dan kunnen we samen bekijken of we toch een passende maaltijd kunnen serveren.

Film&Lunch // Film&Diner

Naar de film en een hapje eten? Voor zowel de lunch als het diner bieden we op bepaalde dagen een speciaal arrangement aan. Van maandag t/m vrijdag kun je voor €12,50 een filmbezoek combineren met lunch. Van zondag t/m donderdag kun je voor €22,50 een filmbezoek combineren met diner. Dit arrangement is te koop aan onze kassa en kan enkel op de dag van aankoop worden gebruikt. Er is elke dag een beperkt aantal arrangementen te koop.

Tijdelijk bieden we geen Film&Diner-kaarten aan, omdat het met het huidige menu er steeds toe leidt dat de bezoeker bij moet betalen. We gaan in beraad en komen snel met een oplossing.

Het Ketelhuis huren 4
Koffie

Iets te vieren?

Voor borrels, verjaardagen en bruiloften is er een scala aan mogelijkheden. In het café kunnen we borrels tot 280 personen en diners tot 85 personen huisvesten. Op ons entresol kunnen wij een besloten borrel voor 50 personen of een diner voor 30 personen organiseren.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.


Delen