Eten & Drinken

Vanaf 1 juni kun je dagelijks op ons terras genieten van heerlijke koffie, lunch, diner en borrel.

In de opstartfase vanaf 1 juni is alleen ons terras open, ons café is gereserveerd voor het filmbezoek. 

Op ons terras is er bediening, we vragen je níet binnen te bestellen. We hebben een uitgebreide 100% vegetarische kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

Van 12:00 uur tot 16:00 uur serveren we lunch, de hele dag zijn er borrelhapjes te verkrijgen en vanaf 17:30 uur kun je bij ons terecht voor het diner. Je kunt dus ook eenvoudig een filmbezoek combineren met een hapje eten.

De komende tijd wisselt ons menu wekelijks.

Reserveren

Het is niet mogelijk telefonisch een tafel te reserveren. Wanneer je arriveert bij Het Ketelhuis, begeleiden wij je naar een tafel wanneer beschikbaar. Ben je van plan een filmvoorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang aan tafel zit (wij adviseren anderhalf uur) en geef dit duidelijk aan bij onze medewerkers.

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10:00 uur welkom op ons terras. De lunchkeuken is van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend. Voor de avondkaart kun je tussen 17:30 uur en 21:00 uur terecht. Borrelhapjes zijn tussen 12:00 uur en 22:00 uur te bestellen.

Allergieën of intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Geef het aan bij de bediening, dan kunnen we samen bekijken of we toch een passende maaltijd kunnen serveren.


Delen