Eten & Drinken

Dagelijks kun je in ons café-restaurant met terras terecht voor heerlijke koffie, lunch, diner en borrel.

Het Ketelhuis is een fijne ontmoetingsplek waar je dagelijks vanaf 10:00 uur terecht kunt voor koffie en een krantje. In het sfeervolle industriële café word je op de wenken bediend. We hebben een uitgebreide 100% vegetarische kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

Van 12:00 uur tot 16:00 uur serveren we lunch, de hele dag zijn er borrelhapjes te verkrijgen en vanaf 17:30 uur kun je bij ons terecht voor het diner. Je kunt dus ook eenvoudig een filmbezoek combineren met een hapje eten. Een tafeltje voor het diner reserveren is aan te raden – doe dat dan anderhalf uur van te voren.

In de zomermaanden kun je vanaf ons terras, voor en achter, genieten van het Westerpark.

Het Ketelhuis is pin only. Je kunt alleen betalen met een pinpas/creditcard. 

Menu

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10:00 uur welkom in ons café. De lunchkeuken is van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend. Borrelhapjes zijn vanaf 12:00 uur te bestellen. Voor het diner kun je vanaf 17:30 uur bestellen.

Rookvrij gedeelte terras

Een deel van ons achterterras is rookvrij. Deze tafels zijn te herkennen door een sticker.

Allergieën of intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Geef het aan bij de bediening, dan kunnen we samen bekijken of we toch een passende maaltijd kunnen serveren.

Film&Lunch // Film&Diner

Naar de film en een hapje eten? Voor zowel de lunch als het diner bieden we een combiticket aan. Voordelig lunchen en naar de film voor €17,50, of voor €25,00 een filmbezoek met diner. Dit arrangement is te koop aan onze kassa en kan enkel op de dag van aankoop worden gebruikt. Er is elke dag een beperkt aantal arrangementen te koop.


Delen