Eten & drinken

Niet alleen film!

Het Ketelhuis is een fijne ontmoetingsplek waar je dagelijks vanaf 10:00 uur terecht kunt voor koffie en een krantje. In het sfeervolle industriële café wordt men op de wenken bediend. We hebben een uitgebreide 100% vegetarische kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

Van 12:00 uur tot 16:00 uur serveren we lunch, de hele dag zijn er borrelhapjes te verkrijgen en vanaf 17:30 uur kun je bij ons terecht voor het diner. Het is dus geen probleem om een filmbezoek te combineren met een hapje eten.

Het menu vind je hier. For English click here.

In de zomermaanden kun je vanaf ons terras, voor en achter, genieten van het Westerpark.

Reserveren

Een tafel reserveren om een hapje te eten is zeker mogelijk. Helaas kunnen wij geen tafels op ons terras reserveren. Ben je van plan een filmvoorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang aan tafel zit (wij adviseren anderhalf uur) en geef dit duidelijk aan bij onze medewerkers.

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10:00 uur welkom in ons café. De lunchkeuken is van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend. Voor de avondkaart kun je tussen 17:30 uur en 21:00 uur terecht. Borrelhapjes zijn tussen 12:00 uur en 22:00 uur te bestellen.

Allergieën of intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Geef het aan bij de bediening, dan kunnen we samen bekijken of we toch een passende maaltijd kunnen serveren.

Film&Lunch // Film&Diner

Naar de film en een hapje eten? Voor zowel de lunch als het diner bieden we een combiticket aan. Voordelig lunchen en naar de film voor €14,50, of voor €24,50 een filmbezoek met diner. Dit arrangement is te koop aan onze kassa en kan enkel op de dag van aankoop worden gebruikt. Er is elke dag een beperkt aantal arrangementen te koop.

Uitgebreide lunch Amsterdam-West, ook voor partijen
Feest organiseren in Amsterdam-West
Koffie met lekkers

Iets te vieren?

Voor borrels, verjaardagen en bruiloften is er een scala aan mogelijkheden. In het café kunnen we borrels tot 280 personen en diners tot 85 personen huisvesten. Op ons entresol kunnen wij een besloten borrel voor 50 personen of een diner voor 30 personen organiseren.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.


Delen