Nu te zien: Splendid Isolation, Elvis, Nowhere Special, Incroyable mais vrai, Grutto!
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

 

Knor is de eerste Nederlandse stop-motionanimatiespeelfilm ooit gemaakt, en één van onze grote favorieten deze zomer. Voor jong & oud. Op woensdagavond vertonen we de film ook met Engelse ondertiteling.

 

“Prachtige Nederlandse animatie met een Roald Dahl-vibe”, ★★★★★ NRC.

 

Tot in het Ketelhuis!

 

Deze week

The Innocents

Tijdens de heldere Noorse zomer onthult een groep kinderen hun duistere en mysterieuze krachten wanneer de volwassenen niet kijken. "Psychologische horror", ★★★★ NRC

 

107 Mothers

In een Oekraïense vrouwengevangenis moet een jonge moeder binnenkort haar kind afstaan aan een weeshuis, tenzij ze een alternatief vindt. ★★★★ NRC

 
here?

Piccolo corpo

In het ruige Italië van 1900 besluit een jonge vrouw in haar eentje een reis te maken op zoek naar verlossing voor haar dochter. "Duister feministisch sprookje", ★★★★ NRC

 

Minions: The Rise of Gru (2D OV)

Wil jij naar de Minions in pak, gewoon omdat het kan? Bij Het Ketelhuis ben je welkom bij onze speciale #Gentleminion Only-voorstelling op 18 juli om 19:00 uur.

 

Zomervakantie!

Hakims Zomerschool | 18 t/m 22 juli

Maandag gaat Hakims Zomerschool van start. Leer in vijf dagen een verhaal schrijven, de camera bedienen, regisseren, monteren en acteren. Elke dag staat er ook een filmvoorstelling op het programma, ook toegankelijk als je niet de cursus doet.

 

The Kid & De Domino Speler | 18 juli

Met Chaplins unieke combinatie van slapstick en karakterontwikkeling is The Kid een van Hakim Traïdia’s favoriete films. Hij laat de komedie zien in combinatie met zijn eigen film De Domino Speler.

 
here?

Meskina | 19 juli

Sprankelende moderne komedie. Acteur Ilias Admi speelt een klein rolletje in de film en was de eerste kinderburgermeester van Amsterdam. Na de film vertelt hij over zijn ervaringen.

 

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn | 21 juli

Ruim twintig jaar na Kruimeltje is het tijd voor een nieuw avontuur. Hakim en acteur Victor Löw, die een rol speelt in de film, vertellen na de film over hun ervaringen.

 

Films deze week

 
The Innocents

The Innocents

 
 

 
 
Piccolo Corpo

Piccolo Corpo

Films verwacht

 
Speak No Evil

Speak No Evil

21 juli

 
 
Strijder

Strijder

21 juli

 
 
DC Club van Super-Pets

DC Club van Super-Pets

3 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link