Nu te zien: Titane, Druk, Meskina, Luizenmoeder, Les choses qu'on dit les choses qu'on fait, Oliver Sacks, The Hidden Life of Trees
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Aankomende zondag gaat de reeks Scènes voor een Huwelijk weer van start. Ditmaal schuift journaliste Daan Borrel aan. Haar keuzefilm is Before Sunset, het tweede deel van de Sunset-trilogie van Richard Linklater. In deel een ontmoeten Celine en Jesse elkaar bij toeval – in Before Sunset zien ze elkaar weer in Parijs, voor het eerst in negen jaar. Hoe staat het met de acute verliefdheid of liefde die hen eerder overviel?

 

Ook twee premièrefilms: De Veroordeling over de Deventer Moordzaak en de documentaire Afrikaanse bruid. Daarnaast hernemen we de prachtige animatiefilm The Swallows of Kabul. De gehele opbrengst daarvan gaat naar Stichting Vluchteling.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials verwacht

Humans of Film Festival

De kaartverkoop is van start! Van 24 t/m 26 september is Humans of Film Festival bij ons te gast. Drie dagen vol films die mensen, hun ervaringen en hun leefomgeving centraal stellen. Bekijk snel het programma.

 

NFF @ Het Ketelhuis

Ook het Nederlands Film Festival komt dit jaar weer even bij ons buurten. Van 27 t/m 30 september staan er 7 publiekspremières op het programma. O.a. openingsfilm Mijn vader is een vliegtuig.

 

Voor thuis

Ketelhuis Podcast

Deze week interviewt Nico van den Berg filmproducent Hanneke Niens van Keyfilm. Tot haar productieoeuvre behoren speelfilms als De vogelwachter, Nooit meer slapen, Ventoux, Nena en de Soof trilogie.

 

Film gemist?

In onze online zaal Picl vind je een groot aantal films die niet meer in onze zalen te zien is. Bijvoorbeeld Sweat, een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

 

Films deze week

 
De Veroordeling

De Veroordeling

 
 
Afrikaanse Bruid

Afrikaanse Bruid

 
 

Films verwacht

 

 
 
Enfant Terrible

Enfant Terrible

9 september

 
 
Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Mijn Beste Vriendin Anne Frank

9 september

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link