Picl

Op elk moment arthousefilms kijken die in het filmtheater draaien, gewoon bij je thuis.

Ken je onze online filmzaal Picl al? Hier vind je op elk moment van de dag een selectie van onze premièretitels, alsook thema- en randprogramma’s. Eenvoudig te streamen op je computer, tablet of telefoon, of met de streamingsapp op je televisie. Zo hoef je nooit meer een film te missen. Van Nederlandse arthousefilms tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd. Juist voor die momenten als het even niet lukt om ons te bezoeken.

Kijken is heel eenvoudig. Kijk hier voor ons volledige aanbod. Zoek een film uit en klik op ‘Bekijk de film’. Log in, betaal en geniet.

Nieuw: de Picl streamingapp
Heb je een televisie met Chromecast, Apple TV of AirPlay? Vanaf nu stream je Picl-films nog makkelijker naar je televisie. De app is beschikbaar in App Store (Apple) of Google Play Store. Nadat je een film hebt uitgezocht en betaald op de website www.picl.nl, wordt deze in je app zichtbaar en kun je de film naar je televisie streamen. Hoe het precies in zijn werk gaat lees je hier: https://picl.nl/help

Download de app hier voor iPhone of iPad

Download de app hier voor Android telefoon of tablet


Delen

Film overzicht