KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

We mogen weer open!

Vanaf morgenochtend staan we weer voor je klaar met een aantal fantastische films waaronder The Singing Club en De Vogelwachter.

 

The Singing Club

Feelgoodfilm van Peter Cattaneo (The Full Monty) over een groep vrouwen die – terwijl hun mannen in Afghanistan vechten – troost, humor en kameraadschap vinden in een zangkoor. Met mooie rollen van Kristin Scott Thomas en Sharon Horgan.

Tickets & tijden

 

De Vogelwachter 

Freek de Jonge speelt een vogelwachter die al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland woont. Wanneer ze hem voortijdig op pensioen willen sturen en de telpost willen sluiten, komt hij in actie.

Tickets & tijden

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

IDFA Extended

Woensdag start IDFA! Dit jaar vertonen wij onder de noemer IDFA Extended zeven bijzondere documentaires waaronder openingsfilm Nothing But The Sun en Gianfranco Rosi's Notturno.

 

Deutsches Kino: All I Never Wanted

Op 24 november een intelligente mediasatire over vier vrouwen die hun plek in de mediawereld willen veroveren. Duits gesproken, Engels ondertiteld.

 
here?

Kijk Ons: Kom hier dat ik u kus

Op 4 december presenteert Kijk Ons de voorpremière van Kom hier dat ik u kus van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Inclusief (digitaal) interview met de makers!

 

Nieuw in de Kleuterbios: Bings Kerstfeest!

Cadeautjes openmaken onder de kerstboom, tekeningen maken in het bos en lekker knutselen. Allemaal korte verhaaltjes voor de kleintjes.

 

Films deze week

 

La Última Primavera

 
 

Corpus Christi

 
 

Buladó

Films verwacht

 

Wolfwalkers (OV)

25 november

 
 

Police

 
 

White Cube

26 november

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link