KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Maandag 1 juni gaan we met een beperkte capaciteit weer open, onze filmzalen en ons terras. We zijn druk bezig met de signing, looproutes, plexiglas schermen, maar natuurlijk ook een mooie programmering met voldoende tijd voor de in- en uitloop. Meer informatie hierover volgt binnenkort. We hopen je snel weer te zien!

 

In de tussentijd hebben we weer een Ketel(t)huis interview voor je klaar staan. Deze week kijken wij Goud, het speelfilmdebuut van Rogier van Hesp over de jonge, veelbelovende turner Timo. Samen met zijn lichamelijk gehandicapte vader Ward heeft hij maar één droom: Goud op de Olympische Spelen. Maar is dit echt Timo’s droom, of vooral de droom van zijn vader? We gaan in gesprek met hoofdrolspeler en zelf voormalig turner, David Wristers. ★★★★ de Volkskrant.

 

Daarnaast organiseren we op woensdag 27 mei voor de tweede keer Hoe lees ik een film? online. Literatuurexpert Lidewijde Paris bespreekt de Franse feelgoodfilm La Belle Époque. Hoe werkt het? Je krijgt kijktips vooraf, bekijkt de film via Picl of Vitamine.Cineville, en op 27 mei komen we online samen via Zoom voor de nabespreking. Plekken zijn beperkt, dus reserveer hier snel je digitale plaatsje!

 

Tot slot is ook onze Take Away t/m zondag weer open. Vanwege het mooie weer verruimen we zelfs de openingstijden van 11 tot 20:00 uur. Kom langs voor lokale speciaal biertjes, met liefde gemaakt pita’s en uiteraard heerlijke koffie en taart.

 

Blijf gezond & tot binnenkort!

 

Uitgelicht

Deze week van 11 tot 20 uur To Go

 

Hoe lees ik een film? online

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

Filles de joie

1 juni

 
 

Wickie en het Magische Zwaard

1 juni

 
 

De Beentjes Van Sint-Hildegard

1 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link