KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze zaterdag kleuren onze zalen opnieuw roze tijdens Roze Filmdagen Redux. Vijf films uit het oorspronkelijke festivalprogramma zijn alsnog te zien. We kijken Hola Yumbo, een documentaire over het winkelcentrum Yumbo op Gran Canaria, feelgoodfilm Miss over – jawel – de Miss-verkiezingen in Frankrijk, historisch drama Defiant Souls, de Duits-Iraanse speelfilm No Hard Feelings en het shortsprogramma Weird & Wonderful. Er zijn nog een paar kaarten!

 

Daarnaast gaat de Kleuterbios weer van start met zowel doordeweeks als in het weekend een vroege voorstelling voor peuters en kleuters. Het licht is gedimd, het geluid staat iets zachter: perfect voor de eerste filmervaring. Op het programma komende week staan Ella Bella Bingo en Buurman & Buurman 3.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Met je buren naar de film

Elke donderdag om 11:00 uur organiseren we in samenwerking met Stadsdorp Westerpark een speciale vertoning. Eerst naar de film, en dan met een kop soep napraten en je buren leren kennen.

 

Lekker zonder ouders!

Vanaf september staat er elke zaterdag om 11 uur een Kids Only voorstelling op het programma. Laat je ouders achter voor koffie, boodschappen of een wandelingetje en kijk met ons Trolls.

 
here?

Hoe lees ik een film? # Sibyl

Op 9 september gaat Hoe lees ik een film? weer van start met het Franse drama Sibyl. Kijktips vooraf en daarna een nagesprek onder leiding van literatuurexpert Lidewijde Paris.

 

NFF @ Het Ketelhuis

Dit jaar is het Nederlands Film Festival niet alleen in Utrecht, maar trekt het ook het land in met een unieke selectie van 8 festivalpremières. Ook bij ons! Van 25 september t/m 1 oktober.

 

Films deze week

 

Sibyl

 
 

Kala azar

 
 

Hope Gap

Films verwacht

 
Paradise Drifters

Paradise Drifters

3 september

 
 

Cunningham (3D)

3 september

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link