KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Drie keer uitverkocht tijdens ons IDFA Extended programma, maar vanaf morgen gelukkig dagelijks te zien: Notturno. Gianfranco Rosi laat ons opnieuw kennismaken met het dagelijks leven van gewone mensen in uitzonderlijke situaties. In zijn vorige film Fuocoammare bevonden we ons tussen de bewoners en vluchtelingen op Lampedusa. In Notturno bevinden we ons in de grensgebieden van Syrië, Irak, Koerdistan en Libanon.

 

Ook weer een hoop specials deze week. Aankomende vrijdag vindt de eerste editie plaats van Kijk ons, het nieuwe label voor artistieke films van eigen bodem. We kijken Kom hier dat ik u kus en spreken na de film (in levenden lijve!) met de regisseurs, Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Zaterdag laatste kans voor Dicktatorship in de Gay Film Special. Zondag schuift Corine Koole aan bij Scènes voor een huwelijk. Ze vertoont de Franse klassieker Les choses de la vie. Woensdag tenslotte de 20e keer Hoe lees ik een film? met het Franse drama Police.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Kids Only met Calamity

We hebben weer een hele leuke #kidsonly staan aankomende zaterdag. Speciaal voor Sinterklaas een voorpremière van Calamity, de openingsfilm van Cinekid. Ouders níet welkom!

 

Basiscursus Filmeconomie voor beginners

Altijd al willen weten hoe producenten, filmdistributeurs en bioscopen nu eigenlijk hun geld verdienen? Luister dan naar onze nieuwe Ketelhuis Podcast.

 

Films deze week

 

 
 

White Cube

 
 

Police

Films verwacht

 

Kom Hier Dat Ik U Kus

5 juni

 
 

De Slag om de Schelde

5 juni

 
 

Undine

5 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link