KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De mooie banner aan onze gevel al gezien met de rosse Emily Beecham tussen de rode bloemen? Een prachtig beeld uit de esthetische thriller Little Joe die deze week in première gaat. Beecham speelt een medisch-bioloog die een nieuwe plantensoort ontwikkelt met therapeutische eigenschappen. De plant kan de eigenaar gelukkig maken mits de juiste omstandigheden. Tegen alle regels in neemt Beecham de plant mee naar huis voor haar zoon Joe, geen goed idee natuurlijk. ★★★★ in NRC.

 

Ook een voorpremière van het IJslandse A White, White Day woensdag tijdens het programma Hoe lees ik een film?. A White, White Day is een meeslepend drama over smart, wraak en onvoorwaardelijke liefde. Literatuurexpert Lidewijde Paris geeft kijktips vooraf en leidt na afloop een ontspannen nagesprek.

 

Tot slot twee kinderpremières. Spike en de Magische Steen over een allerliefst egeltje en Jacob, Mimmi en de Pratende Honden, een Lets-Poolse animatie in de sfeer van Pluk van de Petteflet. Op woensdag organiseren we bij deze laatste een speciale knutselactiviteit. Kom om 14:15 uur pratende sokhonden maken!

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie vanaf 15 februari

Van 15 t/m 23 februari is het voorjaarsvakantie in Het Ketelhuis. Overdag vertonen we heel veel kinderfilms. Reserveren is niet mogelijk.

 

Psychoanalyse & Film - 19 februari

Op het programma staat Les Neiges du Kilimandjaro, met inleiding en nagesprek onder leiding van psychotherapeut/psychoanalytica Elke Teuwen.

 

Films deze week

 

 
 

Kruimeltje: De Strijd om de Goudmijn

 
 

De Grote Slijmfilm

Films verwacht

 

Minuscule 2: het tropisch avontuur

13 februari

 
 

De Beentjes Van Sint-Hildegard

1 juni

 
 

Once the Dust Settles

20 februari

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link