Nu te zien: Incroyable mais vrai, Elvis, Nowhere Special, Il Buco, Bergman Island
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

In Splendid Isolation zijn twee geliefden op een verlaten eiland geheel op elkaar aangewezen. Op een dag ziet één van hen iemand op het strand. Het wrange noodlot dient zich aan. De indringer is de Dood die de vrouwen gevolgd is naar het eiland.

 

Opnieuw maakt regisseur Urszula Antoniak (Nothing Personal) een film over eenzaamheid en isolement. In een interview vertelt ze hoe de pandemie van invloed was: “De dood naderde me. Ik leefde al een tijd in de schaduw van de dood van mijn echtgenoot, of beter: in angst voor de dood. De pandemie confronteerde me daarmee.”

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Deze week

Grutto!

Ruben Smit (WAD, de Nieuwe Wildernis) laat zien hoe de grutto probeert te overleven in een continue veranderende wereld. "Voortreffelijke documentaire", ★★★★ NRC

 

Hoe lees ik een film? | 6 juli

Schrijfster Lidewijde Paris is weer bij ons te gast. Dit keer met Piccolo Corpo, een mythisch sprookje over moederschap, onverwachte vriendschap en de kracht van een vrouw.

 
here?

Knor | 10 juli

Varkens nemen Het Ketelhuis over! Op 10 juli hebben we een wel heel knorrige voorpremière van Knor, een geestige en vertederende film voor de jong & oud!

 

Italian Cineclub | 14 juli

Samen met L’Istituto Italiano di Cultura en de Italian Cineclub presenteren we deze zomer recente Italiaanse cinema. Ditmaal een komedie over de Camorra, de liefde én haute cuisine.

 

Uitgelicht

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok

Kent de keuken geen geheimen voor jou en heb je zin om zelfstandig de lekkerste maaltijden voor onze bezoekers te bereiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Geef je op voor Hakims Zomerschool!

Laatste kans! Ben je tussen de 9 en 17 jaar, en wil je deze zomer een week lang films leren maken van de enige echte Hakim? Geef je dan op voor 8 juli.

 

Films deze week

 
Splendid Isolation

Splendid Isolation

 
 
Twente op Film

Twente op Film

 
 
Incroyable mais vrai

Incroyable mais vrai

Films verwacht

 
The Innocents

The Innocents

14 juli

 
 

 
 
Speak No Evil

Speak No Evil

21 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link