Nu te zien: Quo Vadis Aida?, Bad Luck Banging or Loony Porn, De Oost, De Slag om de Schelde, Love in a Bottle, Gunda,100UP, La dea fortuna
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Eén premièrefilm deze week, Dark Rider, een intrigerende documentaire over de Australiër Ben Felten die de snelste blinde motorrijder ter wereld wilt worden. Regisseur Eva Küpper maakt een prachtig portret over het najagen van dromen, obstakels overwinnen en niet van het rechte pad afwijken, letterlijk en figuurlijk. 

 

Daarnaast is er woensdag weer Hoe lees ik een film?. Met schrijfster Lidewijde Paris kijken we Effacer l’historique, een komisch drama van Benoît Delépine. Vooraf kijktips, na de film een ontspannen nagesprek in de zaal.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Voor Kids

Zomervakantie in Het Ketelhuis

Vanaf zaterdag is het zomervakantie in Het Ketelhuis met elke dag de leukste kinderfilms. Bovendien mag je met een kinderstadspas gratis met een begeleider naar een film. Reserveren is niet mogelijk.

 

Hi, ik ben Ketelmuis!

Vandaag wordt tussen 14.30 en 15.30 uur Ketelmuis gelanceerd, een Augmented Reality app voor kinderen. Ontdek aan de hand van spelletjes en vragen de vijf lievelingsfilms van Ketelmuis.

 
here?

Verboden voor ouders!

Lekker zonder ouders naar de film! In de zomervakantie kan dat weer elke zaterdagochtend om 11 uur tijdens onze speciale Kids Only voorstellingen.

 

Kleuterbios

Doordeweeks en in het weekend staat er in de ochtend vaak een speciale kleuterfilm op het programma. Momenteel draaien we Dropje en Buurman & Buurman.

 

Films deze week

 
Dark Rider

Dark Rider

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 
Meskina

Meskina

19 juli

 
 
Luizenmoeder – De Film

Luizenmoeder – De Film

29 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link