Kids

De leukste kinderfilms voor het hele gezin.

Dagelijks staan de mooiste, spannendste en grappigste kinderfilms voor 3 t/m 15 jaar bij ons op het programma. Van Nederlandse jeugdfilms tot animaties van Pixar en Disney, allemaal speciaal geselecteerd voor een leuk uitje met het hele gezin.

Doordeweeks is er vaak een kinderfilm per dag; op woensdag, in het weekend en in de vakanties zijn er meerdere (met in de herfstvakantie uiteraard Cinekid). Al onze familiefilms zijn Nederlands gesproken en in 2D.

Ook ons café is helemaal kidsproof met spelletjes en kleurplaten. We hebben een speciaal kindermenu voor de lunch en het diner, en uiteraard een grote voorraad appelsap & fristi!

Kids Only

Elke zaterdagochtend om 11 uur staat er voor stoere kids tussen de 6 en 12 jaar een voorstelling zónder ouders op het programma. Ideale start van het weekend!

Doordeweeks naar de Kleuterbios

Voor peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar hebben we de speciale Kleuterbios-vertoningen. Om goed te kunnen wennen aan zo’n eerste bioscoopervaring staat het geluid iets zachter, is het licht gedimd en is in- en uitlopen geen probleem.

Verjaardag in Het Ketelhuis

Het is ook mogelijk om je verjaardag te vieren in Het Ketelhuis. Een eigen tafel voor cadeautjes en verjaardagstaart, en daarna lekker naar de film. Klik hier meer informatie.

Knutselactiviteit

Tot slot organiseren we een paar keer per jaar een knutselactiviteit rondom een kinderfilm. Zo hebben we sokpoppen gemaakt bij Jacob, Mimmi en de pratende honden, waren er experimentjes na Buurman & Buurman experimenteren erop los en knutselden we kleine ruimteschaapjes na Shaun.

Hou deze pagina en onze sociale media in de gaten voor de volgende kinderactiviteiten.


Delen

Film overzicht

Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

De sfeer in het rustige Zandwijk bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen.

De Bad Guys (2D NL)

Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Lightyear (2D NL)

Het verhaal van de jonge astronaut Buzz Lightyear.

Knor

Charmante stop-motionfilm over een meisje met een varkentje als huisdier.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Daar zijn ze weer: de Minions!

Lightyear (2D OV)

Het verhaal van de jonge astronaut Buzz Lightyear.