Kids

De leukste kinderfilms voor het hele gezin.

Dagelijks staan de mooiste, spannendste en grappigste kinderfilms voor 3 t/m 15 jaar bij ons op het programma. Van Nederlandse jeugdfilms tot animaties van Pixar en Disney, allemaal speciaal geselecteerd voor een leuk uitje met het hele gezin.

Doordeweeks is er vaak een kinderfilm per dag; op woensdag, in het weekend en in de vakanties zijn er meerdere (met in de herfstvakantie uiteraard Cinekid). Al onze familiefilms zijn Nederlands gesproken en in 2D.

Ook ons café is helemaal kidsproof met spelletjes en kleurplaten. We hebben een speciaal kindermenu voor de lunch en het diner, en uiteraard een grote voorraad appelsap & fristi!

Kids Only

Elke zaterdagochtend om 11 uur staat er voor stoere kids tussen de 6 en 12 jaar een voorstelling zónder ouders op het programma. Ideale start van het weekend!

Doordeweeks naar de Kleuterbios

Voor peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar hebben we de speciale Kleuterbios-vertoningen. Om goed te kunnen wennen aan zo’n eerste bioscoopervaring staat het geluid iets zachter, is het licht gedimd en is in- en uitlopen geen probleem.

Verjaardag in Het Ketelhuis

Het is ook mogelijk om je verjaardag te vieren in Het Ketelhuis. Een eigen tafel voor cadeautjes en verjaardagstaart, en daarna lekker naar de film. Klik hier meer informatie.

Knutselactiviteit

Tot slot organiseren we een paar keer per jaar een knutselactiviteit rondom een kinderfilm. Zo hebben we sokpoppen gemaakt bij Jacob, Mimmi en de pratende honden, waren er experimentjes na Buurman & Buurman experimenteren erop los en knutselden we kleine ruimteschaapjes na Shaun.

Hou deze pagina en onze sociale media in de gaten voor de volgende kinderactiviteiten.


Delen

Film overzicht

De Croods 2: Een nieuw begin

Wanneer de Croods op zoek gaan naar een nieuwe woonplek ontmoeten zij een geheel andere  familie.

Ainbo: Heldin van de Amazone (2D, NL)

Een magisch verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

Berend Botje

Op pad met de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje.

Mijn moeder is een gorilla

Grappige en ontroerende animatiefilm van de makers van Gordon & Paddy.

The Addams Family 2 (2D NL)

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug!

Seal Team

Alles naar de haaien!

Mijn vader is een saucisse

Feelgood familiefilm over een vader, een dochter en hun dromen.

My Sweet Monster (NL)

Een stoer sprookje!