Kids

De leukste kinderfilms voor het hele gezin.

Elke week staan de mooiste, spannendste en grappigste kinderfilms voor 3 t/m 15 jaar bij ons op het programma. Van Nederlandse jeugdfilms tot animaties van Pixar en Disney, allemaal speciaal geselecteerd voor een leuk uitje met het hele gezin.

Doordeweeks is er vaak een kinderfilm per dag; op woensdag, in het weekend en in de vakanties zijn er meerdere (met in de herfstvakantie uiteraard Cinekid). Al onze familiefilms zijn Nederlands gesproken en in 2D.

Ook ons café is helemaal kidsproof met spelletjes en kleurplaten. We hebben een speciaal kindermenu voor de lunch en het diner, en uiteraard een grote voorraad appelsap & fristi!

Doordeweeks naar de Kleuterbios

Voor peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar hebben we de speciale Kleuterbios-vertoningen. Om goed te kunnen wennen aan zo’n eerste bioscoopervaring staat het geluid iets zachter, is het licht gedimd en is in- en uitlopen geen probleem.

Knutselactiviteit

Tot slot organiseren we een paar keer per jaar een knutselactiviteit rondom een kinderfilm. Zo hebben we sokpoppen gemaakt bij Jacob, Mimmi en de pratende honden, waren er experimentjes na Buurman & Buurman experimenteren erop los en knutselden we kleine ruimteschaapjes na Shaun.

Hou deze pagina en onze sociale media in de gaten voor de volgende kinderactiviteiten.


Delen

Film overzicht

Knor

Charmante stop-motionfilm over een meisje met een varkentje als huisdier.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Daar zijn ze weer: de Minions!

Totem

Ama moét haar vader vinden en krijgt hierbij onverwachte hulp van haar totemdier: een gigantisch stekelvarken.

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Deze herfstvakantie nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een nieuw bere...

Koning Worst

Wanneer Greetjes vader, slager Tuitjes, de strijd aanbindt met de Italiaanse Smakkerelli, staat het voorheen zo rustie...

Knor viert feest!

Knor trakteert op Koning Worst, en worst!