Nu te zien: Tout s'est bien passé, Amélie, Do Not Hesitate
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Met de eigenzinnige roadmovie The Last Ride of Wolves begeeft kunstenaar en regisseur Alberto De Michele zich op het snijvlak van documentaire en fictie. Pasquale, een uitgerangeerde Italiaanse crimineel op leeftijd, beraamt zijn laatste grote overval. Hiervoor herenigt hij De Wolven, een bende van Noord-Italiaanse kermisexploitanten die bijbeunen als criminelen. Pasquale is zich er echter niet van bewust dat dit niet de enige roof is die plaatsvindt.

 

Vanavond zijn Alberto en Pasquale De Michele te gast in Het Ketelhuis voor een voorpremière. Na de film is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Premières

Prince of Muck

Voor de westkust van Schotland ligt het eiland Muck. Nog geen dertig inwoners, een enkele school en af en toe een handjevol toeristen. Zestig jaar geleden werd Lawrence de ‘landheer’ van Muck. Nu is hij in de tachtig en moet hij zijn taken overdragen.

 

The Mirror and the Window

Regisseur Diego Gutiérrez volgt zijn moeder Gina Coppe en zijn beste vriend Danniel Danniel. Gina in haar appartement in Mexico-Stad, Danniel in een Nederlands, slecht bezocht restaurant waar hij zich thuis voelt. Beiden blikken terug op hun levens.

 

Voor de Ketelkids

Verboden voor ouders!

Zonder ouders naar de film, dat doe je tijdens Kids Only. Kunnen mama en papa op zaterdagochtend boodschappen doen, en dan ga jij lekker naar de film. Leuk toch? Zaterdag vertonen we Sing 2.

 

Voorjaarsvakantie in Het Ketelhuis

Van 19 t/m 27 februari is het voorjaarsvakantie met overdag heel veel kinderfilms. De kaartverkoop start 14 februari. Extra leuk: bij aankoop van een kaartje krijg je korting bij Theater De Krakeling en andersom!

 
here?

Hopper en de Hamster der Duisternis

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig.

 

Maya en het Gouden Ei

Wanneer Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf, besluit Maya om met Willy op avontuur te gaan.

 

Films deze week

 

 
 

 
 
Prince of Muck

Prince of Muck

Thuis kijken via Picl

 
Benedetta

Benedetta

14 oktober

 
 

 
 
De Veroordeling

De Veroordeling

2 september

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link