KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze week gaat het fijnzinnige speelfilmdebuut A Perfectly Normal Family bij ons in première, over een hechte vader-dochterband die voorgoed verandert wanneer de vader besluit om voortaan als vrouw door het leven te gaan. Het onderwerp ligt regisseur Malou Reymann nauw aan het hart, ze groeide zelf op met een vader die transvrouw werd. Treffend laat ze zien hoe prepuber Emma de complexe verandering ervaart. NRC ★★★★ schrijft: “A Perfectly Normal Family’ is een integere en naturel geacteerde film die dicht op de huid blijft van de bokkige Emma terwijl ze ruzie zoekt of zich bedrinkt en zo de aandacht vestigt op haar transouder.”

 

Hoewel het weer het laat afweten, is het natuurlijk ook zomervakantie. Dat betekent overdag de leukste en grappigste kinderfilms. Voor peuters, kleuters en het hele gezin. Voor stoere kids die graag zonder ouders naar de film gaan, hebben we elke maandag en woensdag bovendien een Kids Only voorstelling.

 

En heb je vanavond nog geen plannen? Schuif dan aan voor In de armen van Morpheus in Ketelhuis Forum. Een bijzondere docu over slaap. Inclusief Q&A na afloop.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

André Rieu: Magical Maastricht

Voor de liefhebber brengen wij Het Vrijthof deze zomer naar onze zaal, met een registratie van spectaculaire optredens van Nederlands bekendste violist.

 

Roze Filmdagen Redux

Noteer 25 juli, 29 augustus en 18, 19 en 20 september alvast in je agenda voor een Roze Filmdagen Zomerspecial. Een mooie mix van LHBTQ-films.

 

Films deze week

 

A Perfectly Normal Family

 
 

Stamping Ground

 
 

Somebody Up There Likes Me

Films verwacht

 

Dark River

23 juli

 
 

 
 

Berlin Alexanderplatz

6 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link