André Rieu: Magical Maastricht

Voor de liefhebber brengen wij Het Vrijthof deze zomer naar onze zaal, met spectaculaire optredens van Nederlands bekendste violist.

Vijftien jaar lang geeft André Rieu al betoverende concerten in zijn geboortestad Maastricht. Met Magical Maastricht: Verbonden door Muziek wordt dit gevierd. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd, en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht regelrecht naar onze zaal. Net als op Het Vrijthof betekent dat hartverwarmend samenzijn en grote gezelligheid.

Naast de optredens van Rieu gaat gastheer André van Duin met hem in gesprek. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader? Een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen.

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek is slechts twee weken exclusief in de bioscoop te zien. Voor deze voorstellingen geldt een afwijkend tarief. Reguliere tickets zijn €14,50, met reductie €12,50. Met Cineville of een Ketelhuisstrippenkaart betaal je een toeslag van €5.


Delen