KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Vanaf deze week bij ons te zien: Astolfo, een zomerse romantische komedie uit Italië van regisseur Gianni Di Gregorio. Dat Di Gregorio weet dat het in het leven nooit ergens te laat voor is, bleek wel toen hij op zijn zestigste debuteerde met Pranzo di ferragosto (2008), over de Romeinse zestigplusser Gianne (zijn alter ego). Ook in zijn nieuwste film speelt de regisseur de titelrol, als hoogleraar die na zijn pensioen verhuist naar een vervallen familiepaleis in de Abruzzen. Wanneer hij een charmante dame (Stefania Sandrelli) ontmoet, ontdekt Astolfo dat het nooit te laat is voor de liefde. Astolfo is een heerlijke film, waarin ‘de kern overblijft waar het leven uiteindelijk om draait: vriendschap, liefde en lekker eten’ (De Filmkrant).

 

Ook in première: het innemende Le paradis, het prikkelende A House in Jerusalem, en Nordic Watching-titel Dogborn. En voor de kids is er natuurlijk ook genoeg te beleven, met onder andere Casper en Emma en de gouden ring.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Nu te zien

Le paradis

Innemende film over de zeventienjarige Joe, die op het punt staat vrij te komen uit een detentiecentrum. Maar zijn aanstaande vrijheid wordt bemoeilijkt door de komst van een nieuwe gevangene, met wie hij een hechte band krijgt.

 

A House in Jerusalem

Gevoelige en prikkelende vertelling over een jong meisje die, nadat haar moeder overlijdt, met haar vader Michael naar Jeruzalem verhuist. Michael is zelf ontroostbaar, maar wil dat zijn dochter een nieuw leven begint in de stad.

 

Kids

Casper en Emma en de gouden ring

De charmante kleutervriendjes Casper en Emma bleven spannende avonturen tijdens een vakantie op Malta. Wanneer Emma een gouden ring vindt, gaan ze op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

 

Elemental

Een nieuwe animatiefilm van Pixar! In Elemental City leven vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen. We leren de stoere, vurige Ember kennen die bevriend raakt met het leuke, go-with-the-flow personage Wade.

 
here?

Titina

Ga in deze oogstrelende animatiefilm mee op avontuur met het kleine dappere hondje Titina, in een zo-goed-als-waargebeurde, sensationele ontdekkingsreis naar de Noordpool.

 

Kiddo

Hartverwarmende roadmovie voor jong en oud. De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin en droomt ervan om haar moeder Karin, een filmster in Hollywood, weer te zien. Als Karina onverwachts opduikt neemt ze Lu mee op een avontuurlijke roadtrip, helemaal naar Polen.

 

Films deze week

 
Dogborn | Nordic Watching

Dogborn | Nordic Watching

 
 
Les Cyclades

Les Cyclades

 
 
Ladybug & Cat Noir: De Film

Ladybug & Cat Noir: De Film

Films verwacht

 
Barbie

Barbie

19 juli

 
 
The Great Silence | Nordic Watching

The Great Silence | Nordic Watching

20 juli

 
 
Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

20 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link