KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

We mogen weer open! Morgenochtend staan we vanaf 10 uur weer klaar met een aantal fantastische films. Er geldt nog steeds een capaciteit van maximaal 30 bezoekers per zaal en we raden sterk aan om online je kaartjes te kopen. Lees hier alles over je bezoek.

 

We starten deze week meteen met IDFA. Dit jaar vertonen wij onder de noemer IDFA Extended zeven bijzondere documentaires waaronder openingsfilm Nothing But The Sun en Gianfranco Rosi’s Notturno.

 

Daarnaast twee premièrefilms. In The Singing Club speelt Kristin Scott Thomas een officiersvrouw die een groep vrouwen op de legerbasis probeert te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Tegenspeelster Sharon Horgan is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

 

Dan De Vogelwachter waarin Freek de Jonge een vogelteller op een afgelegen eiland speelt. Wanneer hij op een dag  bericht krijgt dat hij vervroegd op pensioen kan omdat zijn telpost wordt opgeheven, komt hij in actie. “Freek de Jonge speelt mooi ingetogen de titelrol in deze intieme film”, aldus de Filmkrant.

 

Qua specials tot slot zondag een vertoning van De Stad was van ons in samenwerking met feministisch platform Damn Honey (ook thuis te volgen via ketelhuis.nl/live) en dinsdag Deutsches Kino met All I Never Wanted.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Kijk Ons: Kom hier dat ik u kus

Op 4 december presenteert Kijk Ons de voorpremière van Kom hier dat ik u kus van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Inclusief (digitaal) interview met de makers!

 

Nieuw in de Kleuterbios: Bings Kerstfeest!

Cadeautjes openmaken onder de kerstboom, tekeningen maken in het bos en lekker knutselen. Allemaal korte verhaaltjes voor de kleintjes.

 

Films deze week

 

 
 

De Vogelwachter

 
 

La Última Primavera

Films verwacht

 

Wolfwalkers (OV)

25 november

 
 

Police

 
 

White Cube

26 november

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link