KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Beste Ketelhuisbezoeker,

 

Normaal kijken we elke maand een film met literatuurexpert Lidewijde Paris tijdens Hoe lees ik een film?. Dat missen we enorm, dus presenteren we op woensdag 29 april een heuse online editie. We bespreken de Franse feelgoodfilm La Belle Époque.

Hoe werkt het? De kijktips van Lidewijde vind je inmiddels op onze website. Voor de bijeenkomst kijk je de film via Picl of Vitamine.Cineville. Op de 29e komen we om 20:30 uur online samen via Zoom voor een nabespreking. Plekken zijn beperkt, dus reserveer hier snel je digitale plaatsje! Op maandag 27 april ontvang je dan van ons de instructies voor het gesprek.

 

Daarnaast ook twee Picl-premières deze week. Days of Cannibalism is een westernachtige documentaire over het kleine koninkrijk Lesotho waar de komst van nieuwe pioniers – economische migranten uit China – de machtsbalans overhoop gooit. Een sluimerende agressie dreigt tot uitbarsting te komen en één regel neemt de overhand: eet of word gegeten.

 

Heel anders is Blind Spot, een Noors drama over een gezin dat worstelt met hevige verwijten. Vanaf vrijdag geeft onze programmeur Hugo een Ketel(t)huis-inleiding bij deze film die in een shot werd opgenomen.

 

Dan tot slot twee nieuwe titels op Picl die je misschien hebt gemist of nog wel een keer wilt zien: het Italiaanse maffiadrama Il Traditore en het heerlijke Mi Vida met Loes Luca.

 

Blijf gezond & veel kijkplezier!

 

Uitgelicht

Dial Q Thuisfilmquiz nr 2

Al honderden van jullie hebben de eerste Dial Q Thuisfilmquiz gemaakt, daarom is er nu een tweede. Veel plezier!

 

Bouw je eigen Ketelhuis

Omdat we ons gebouw zo missen, hebben we een bouwplaat gemaakt. Voor €2,75 ontvang je er eentje thuis op de mat.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 
Pieter Konijn op de vlucht

Pieter Konijn op de vlucht

5 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link