Nu te zien: Bergman Island, Ali & Ava, Falling for Figaro, Huda's Salon
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over de alleenstaande glazenwasser John die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen.

 

De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. ★★★★ NRC: “De tranen komen laat en voelen echt.”

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Ook in première

Elvis

Regisseur Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge) verfilmt met alle uitbundigheid die we van hem kennen het leven van Rock-'n-Roll-legende Elvis Presley.

 

Il Buco

Regisseur Michelangelo Frammartino herschept op meesterlijke wijze een expeditie naar het binnenste van de aarde waar de tijd stilstaat en mens en natuur samenvloeien.

 

Specials

Cleo + inleiding | 28 juni

Deutsches Kino. Inventief speelfilmdebuut met de kleurrijke straten van het moderne Berlijn als decor. Inclusief inleiding over Berlijn door historicus Marja Verburg.

 

Italian Cineclub | 30 juni

Samen met L’Istituto Italiano di Cultura en de Italian Cineclub presenteren we deze zomer recente Italiaanse cinema. We trappen af met gevangenisthriller Ariaferma.

 
here?

Daughters of the Dust | 1 juli

Op 1 juli wordt tijdens Keti Koti de slavernij herdacht en de vrijheid gevierd. In samenwerking met Pepr vertonen we de eerste grote bioscoopfilm van de zwarte vrouwelijke filmmaker Julie Dash.

 

Twente op Film | 2 juli

Wat maakt Twente tot Twente? Aan de hand van filmarchiefbeelden maakten filmmaker Erik Willems en actrice Johanna ter Steege een film over wat er afgelopen eeuw in Twente is veranderd.

 

Films deze week

 
Elvis

Elvis

 
 
Il Buco

Il Buco

 
 
Nowhere special

Nowhere special

Films verwacht

 
Incroyable mais vrai

Incroyable mais vrai

30 juni

 
 
A Thousand Fires

A Thousand Fires

30 juni

 
 
Splendid Isolation

Splendid Isolation

7 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link