KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Vanaf deze week bij ons te zien: Only You, een aangrijpend en zinderend liefdesverhaal van Nederlandse bodem. Hoofdpersonages Elisabeth (Claire Bender) en Arthur (Egbert-Jan Weeber) staan allebei op een kruispunt in hun leven: zij staat op het punt om te trouwen met haar jeugdliefde, hij wil alles achter zich te laten voor een lange reis. Als de twee elkaar ontmoeten, geven ze zich volledig over aan elkaar, maar een groot geheim zet beide levens volledig op zijn kop.

 

Ook in première: de Italiaanse crimethriller L’Ultima Notte di Amore en Nordic Watching-titel Nothing to Laugh About. Ook voor de jong(st)e filmliefhebbers hebben we tijdens de zomervakantie natuurlijk genoeg op het programma staan!

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Nu te zien

L'Ultima Notte di Amore

Italiaanse crimethriller met een ijzersterke hoofdrol van Pierfrancesco Favino. Favinco speelt een agent die na 35 jaar afscheid neemt van de politie. Tijdens zijn laatste dienst komt alles op het spel te staan: zijn rol als trouwe dienaar, zijn liefde voor zijn vrouw, en zelfs zijn eigen leven.

 

Nothing to Laugh About

Onderdeel van Nordic Watching: dit Noorse drama over een cabaretier die alles heeft wat hij maar kan wensen. Maar wanneer op één dag zijn vriendin het uitmaakt, zijn show wordt gecanceld en je van de dokter slecht nieuws krijgt, valt er inderdaad niets meer te lachen.

 

Kids

Maxie en haar ondeugende tandenfee

Hartverwarmende familiefilm over een meisje die bevriend raakt met een tandenfee. Als tandenfee Violette in de kamer van Maxie belandt, ontstaat er een echte vriendschap en gaan ze samen de leukste avonturen tegemoet.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: totale chaos

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen duiken de schildpadden-broers weer op. Door de riolen en straten van New York te beschermen hopen ze eindelijk geaccepteerd te worden.

 
here?

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? De wielen van de bus gaan rond en rond als Juf Roos in haar tweede speelfilm met haar buurjongen Gijs op zoek gaat naar de kleuren van de regenboog.

 

Casper en Emma en de Gouden Ring

De charmante kleutervriendjes Casper en Emma beleven spannende avonturen tijdens een vakantie op Malta. Op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel Dolfijn, en ontstaat er een vriendschap.

 

Films deze week

 
Superposition | Nordic Watching

Superposition | Nordic Watching

 
 
Barbie

Barbie

 
 
L’Envol

L’Envol

Films verwacht

 
Passages

Passages

24 augustus

 
 
Roter Himmel

Roter Himmel

31 augustus

 
 
Les enfants des autres

Les enfants des autres

31 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link