De nieuwste kinderfilms voor de zomer

Het is zomer en dat betekent: een frisse oogst aan kinderfilms. Van gestippelde superhelden tot gemuteerde schildpadden, voor elke leeftijd wat leuks! 

Kiddo

Lu kan haar geluk niet op: haar moeder, een beroemde filmster uit Hollywood, komt haar in deze familiefilm oppikken uit het pleeghuis en neemt haar mee op roadtrip naar Polen. Maar kan het leven wel zo zijn als in een film?

Ladybug & Cat Noir: de film

Daar is hij dan: een speelfilm rondom de frisse superheld Ladybug! Ze moet uiteraard de krachten bundelen met die onweerstaanbare Cat Noir, om Parijs te redden.   

De oneindige slijmfilm 

Omdat niemand ooit genoeg krijgt van slijm is er een nieuwe versie in de slijmfilmreeks. Indy (vlogger Bibi) moet een mysterieuze slijmsteen zien te bemachtigen uit de handen van de kwaadaardige Xenia Kobalt. Gelukkig heeft ze haar oude, en nieuwe slijmvrienden!

Elemental 

Water en vuur gaan niet samen natuurlijk. Of toch wel? In deze Pixar-film worden de vaste ideeen van de vurige Ember danig op de proef gesteld als ze bevriend raakt met de kabbelende Wade.   

Titina (vanaf 12 juli)  

Afkoelen in de bioscoop? Ga in deze oogstrelende animatiefilm mee naar de Noordpool met de schattigste ontdekkingsreiziger ooit: het hondje Titina.   

Casper en Emma en de gouden ring 

Een nieuwe film over de charmante kleutervriendjes Casper en Emma. Ze maken op vakantie op Malta nieuwe vrienden, en gaan op zoek naar de eigenaar van een gouden ring die Emma in zee heeft gevonden.   

Juf Roos: op reis naar de regenboog 

De wielen van de bus gaan rond en rond als Juf Roos in haar tweede speelfilm op reis gaat. Met haar buurjongen Gijs gaat ze op zoek naar de kleuren van de regenboog.   

Teenage Mutant Ninja Turtles: totale chaos 

Cowabunga! De pizza-verslindende tiener-Turtles duiken weer op uit het riool in deze door Seth Rogen geproduceerde animatiefilm.   

Maxie en haar ondeugende tandenfee

Violetta is in opleiding om tandenfee te worden, maar dat gaat niet heel goed. Dan belandt ze in de nieuwe kamer van Maxie.


Delen

Meer

Voorpremière Kinds of Kindness

Ketelhuis Podcast #99

Het Ketelhuis presents: Dutch Delight

25 jaar Het Ketelhuis!