•  
  •  
  •  
  •  

Passages

Charmant en prikkelend drama over de driehoeksverhouding tussen twee mannen en een vrouw.

Wanneer de nieuwsgierige filmmaker Tomas de jonge lerares Agathe ontmoet, stort hij zich halsoverkop in een gepassioneerde affaire. Ondanks zijn huwelijk met Martin is het samenzijn met een vrouw voor Tomas een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag wil onderzoeken. Als Tomas’ begeerte lijkt om te slaan naar liefde, zet dat zijn relatie met Martin op het spel. Maar wanneer Martin zelf een nieuwe relatie begint, kan de zelfzuchtige Tomas niet anders dan zijn aandacht weer volledig op zijn man richten. Passages is een verhaal over een chaotische driehoeksverhouding waarbij verlangen voorop staat, maar geluk net buiten bereik blijft.

De grote troef van Passages zijn de geweldige acteerprestaties van Franz Rogowski, Ben Whishaw en Adèle Exarchopoulos. Deze nieuwe film van regisseur Ira Sachs, die eerder de mooie films Little Men en Love is Strange maakte, ging in première op Sundance Film Festival en de Berlinale en ontving internationaal vele lovende kritieken.

Ongeremd eerlijke reflectie op de romantische illusie. NRC Handelsblad
Het geweldige acteerwerk maakt Passages tot een lust voor het oog, zelfs tijdens de meest pijnlijke gebeurtenissen. de Volkskrant

Delen