KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Het is weer zover: morgen start de 23e editie van de Roze Filmdagen. Elf dagen lang kun je in Het Ketelhuis terecht voor de beste LGBTQ films. Shorts, documentaires en uiteraard features. Wij tippen alvast het Belgische Lola vers la mer over een jonge transvrouw en de band met haar vader, de documentaire De stad was van ons over de lesbisch feministische beweging in de jaren ’70 en You Don’t Nomi, een documentaire over Paul Verhoevens eerst verguisde maar later bejubelde queer klassieker Showgirls. Het hele programma vind je hier.

 

Ons reguliere programma is de komende week dus beperkt. Doordeweeks vertonen we tot 15:30 uur enkele voorstellingen van Mijn Rembrandt, Drama Girl, Porselein, System Crasher, Punt Uit Schluss Aus Full Stop, Woman, Hors Normes, Beanpole, Thee Wreckers Tetralogy en De Beentjes van Sint-Hildegard. Die laatste vertonen we ook in het weekend rond 11 uur, tegelijk met kinderfilms Onward (2D NL), Minuscule 2 en De Grote Slijmfilm.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Psychoanalyse & Film - 25 maart

Komende maand staat de veel geprezen documentaire De kinderen van Juf Kiet op het programma. Psychotherapeut/psychoanalytica Elke Teuwen verzorgt een inleiding. Na afloop is er gelegenheid tot discussie.

 

Ketelhuis Podium: Hakim Traïdia

Vanaf maart geven we een podium aan intelligente denkers en creatieve makers. We nodigen gasten met een biculturele achtergrond uit om een avond samen te stellen. Eerste gast is Hakim Traïdia.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

De Beentjes Van Sint-Hildegard

Films verwacht

 

Farewell Paradise

29 oktober

 
 

Hope Gap

13 augustus

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link