Algemene voorwaarden 

Algemene voorwaarden 

Gegevens Het Ketelhuis zal de door jou verstrekte gegevens altijd volgens de privacywetgeving behandelen. Wij zullen in geen geval gegevens aan derden verstrekken zonder jouw expliciete toestemming. Meer over ons privacybeleid vind je hier 

Betaling Online kun je kaarten betalen via iDEAL, met Mastercard en met Visa. Aan de kassa kun je pinnen. We nemen geen contant geld aan. 

E-tickets Na online aankoop ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket is je toegangsbewijs. 

Kaarten retour Reeds aangeschafte kaarten kunnen tot een uur voor aanvang worden geruild aan de kassa voor een andere voorstelling of een algemene vrijkaart. Wij geven geen restitutie. Voor speciale voorstellingen of festivals kunnen andere regels gelden. 

Annulering Indien de voorstelling is verplaatst of wordt geannuleerd, heb je uiteraard recht op restitutie. 

Cinevillepas Als Cinevillepashouder moet je op verzoek van een medewerker van Het Ketelhuis altijd je pas kunnen laten zien.  

Kijkwijzer Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer, en is vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. In verband met de naleving van deze regels kunnen onze medewerkers om legitimatie vragen. 

Wil je deze niet voorleggen of blijkt dat je niet aan de gestelde regelgeving voldoet dan zal de toegang worden geweigerd en vindt er geen restitutie of vergoeding plaats. Voor meer informatie zie http://www.kijkwijzer.nl. De regels zijn als volgt: 

Kijkwijzer 16 

Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of ouders/verzorgers. 

Kijkwijzer 12 

Kinderen jonger dan 12 worden niet worden toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Onder begeleiding van een volwassene wel. 

Kijkwijzer AL, 6 & 9 

Adviesleeftijd. Iedereen wordt toegelaten 

 

Stichting Het Ketelhuis
Pazzanistraat 4
1014 DB Amsterdam
info@ketelhuis.nl 
KVK: 34109348
BTW: NL807780923B01 


Delen