Kaartverkoop en Tarieven

Het Ketelhuis is elke dag vanaf 10 uur open.

Prijzen* 

Normaal  €12,00
Reductie (student, CJP)  €9,00
Kinderkaartje (1 t/m 15 jaar)**  €7,50
Stadspas (enkel met groene stip)  €7,50
Strippenkaart (10 keer naar de film, 1 jaar geldig) €85,00
Met Cinevillepas  €0,00
Toeslag lange film (>150 min) €2,00

Uiteraard is de Nationale Bioscoopbon geldig bij ons; zowel aan de kassa als online.

*   Met festivals kunnen andere prijzen gelden.
** Je kunt per voorstelling maximaal 4 kinderkaartjes kopen. Kom je met meer kinderen? Bel dan onze reserveringslijn 020-6840090. Per 4 kinderen vragen we om 1 volwassen begeleider.

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn snel en simpel online aan te schaffen via onze website. Wanneer je online kaartjes koopt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met het/de e-ticket(s) in de bijlage. Je kunt deze printen of bewaren op je smartphone. Daarmee kun je direct naar de ingang van één van onze zalen.

Online kun je standaard-kaartjes aanschaffen, kinderkaartjes en/of kortingskaartjes voor studenten/VERS/CJP/ACT. Overige kaartjes zijn ouderwets verkrijgbaar aan onze kassa.

Vanaf 17 maart 2022 kun je aan de kassa alleen betalen via pin of met de Nationale Bioscoopbon. Wij accepteren geen contant geld.

Cinevillepashouders kunnen (gratis) online reserveren voor een voorstelling en hun kaartje(s) op vertoon van hun pas afhalen bij de kassa of onze Cinevillezuil.

Reserveren

Telefonisch reserveren kan via 020-6840090. Deze reserveringen en (online) cinevillereserveringen kunnen tot 5 minuten voor aanvang worden afgehaald aan de kassa. Tijdens vakanties of festivals kunnen andere regels gelden.

Kaarten retour

Reeds aangeschafte kaarten kunnen tot een uur voor aanvang worden geruild aan de kassa voor een andere voorstelling of een algemene vrijkaart. Wij geven geen restitutie. Voor speciale voorstellingen of festivals kunnen andere regels gelden.

Algemene voorwaarden

Op aankopen via deze website en aan de kassa zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ketelhuiscadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeautje? Verras iemand met een Ketelhuiscadeaubon. Deze is verkrijgbaar met een bedrag van €11,50 of €25 en is in te wisselen voor (een) filmticket(s) naar keuze. Je kunt de bon zowel online als aan de kassa kopen, en ook op beide manieren verzilveren. Let op! Momenteel is de cadeaubon van €11,50 alleen online verkrijgbaar, 

De Ketelhuis Cadeaubon is geldig tot 2 jaar na aankoop en kan niet worden geretourneerd.

Film&Lunch // Film&Diner

Naar de film en een hapje eten? Voor zowel de lunch als het diner bieden we een voordelig arrangement aan. Combineer voor €17,50 een filmbezoek met lunch, of voor €25,00 een filmbezoek met diner.
Het menu vind je hier.

Dit arrangement is te koop aan onze kassa en kan enkel op de dag van aankoop worden gebruikt. Er is elke dag een beperkt aantal arrangementen te koop.

Er gelden bovendien de volgende voorwaarden:

 • Reserveren voor het arrangement is niet mogelijk
 • Eet je voor de film, dan moet je voor het diner minimaal een uur voor de film bestellen, bij de lunch minimaal drie kwartier.
 • Het film&luncharrangement is in te wisselen tegen 1 lunchmaaltijd.
 • Het film&dinerarrangement is in te wisselen tegen 1 hoofdmaaltijd.
 • Het arrangement geldt alleen voor reguliere filmvertoningen en is dus niet geldig tijdens festivals.
 • Het arrangement is niet inwisselbaar tegen geld.

Huisregels

 • Geen toegang na aanvang van de hoofdfilm.
  Let op! Wij hebben een zeer kort voorprogramma van maximaal 5 minuten.
 • Geen eigen consumpties nuttigen in de zalen of in de foyer
  Uiteraard mogen drankjes en bepaalde snacks gekocht aan onze bar wel mee naar binnen, etenswaren uit onze keuken helaas niet.

​​​​​


Delen