Route, Contact en Toegankelijkheid

Hoe bereik je ons?

Bezoekadres:
Pazzanistraat 4
1014 DB Amsterdam

Reserveringslijn: 020 684 0090

Postadres & kantoor:
Pazzanistraat 13
1014 DB Amsterdam
Telefoon: 020 684 0112

Vanaf Centraal Station
Bus 21, halte Van Hallstraat of bus 22, halte Nassauplein.

Vanaf het Centrum (via Leidseplein)
Tramlijn 5, halte Van Limburgstirumplein.

Met de auto
Vanuit het zuiden: A-10 Ring West, afslag S 103 (Haarlem, Westerpark), volg Amsterdam-Centrum. Vanuit het noorden: A-10 Ring-West,  afslag S 102 (Haarlem), volg Amsterdam-Centrum.
Klik hier voor de routebeschrijving naar Het Ketelhuis

Parkeren

Parkeren kan het beste in parkeergarage Westergasfabriek (Q-Park). De parkeergarage staat op de hoek Haarlemmerweg / Van Slingelandtstraat. Vervolgens is het een minuut of zes wandelen door het park.

Toegankelijkheid

Rolstoeltoegankelijk
In elke zaal kan er een rolstoelplek worden gecreëerd op de eerste rij. Onze foyer, zaal 2 en zaal 3 bevinden zich op de begane grond. Zaal 1 is op de eerste verdieping en is bereikbaar met een invalidelift. Deze heeft echter een beperkte omvang en kan een max. gewicht van 150 kg aan. Deze invalidelift is daardoor helaas niet geschikt voor elektrische rolstoelen. Wil je weten in welke zaal een film draait? Bel dan onze reserveringslijn 020-6840090.

Ondertiteling voor doven & slechthorenden
Wanneer beschikbaar bieden we bij Nederlandse films ook vertoningen aan met Nederlandse ondertiteling voor doven en slechthorenden. Deze staan speciaal vermeld op onze website als film met Nederlandse ondertiteling.

Daarnaast biedt Subcatch sinds kort ook ondertiteling voor doven en slechthorenden aan bij Nederlandse films. De Subcatch-app is te downloaden via hun website. Vervolgens download je het ondertitelingsbestand van de film. Op je telefoon of ipad wordt vervolgens de ondertiteling vertoond.

Audiodescriptie
Voor veel van onze Nederlandse films biedt Earcatch audiodescriptie aan. Je kunt eenvoudig de Earcatch-app downloaden via hun website. Via je koptelefoon beschrijft een stem wat er in beeld gebeurt.


Delen