•  
  •  

Ketelhuis x Krakeling: Anansi de spin

Vier korte sprookjes over de slimme spin Anansi

Anansi de spin is een slimme en een beetje ondeugende spin met een hart van goud. Samen met zijn lieve vrouw Makuba en hun 7 bloedjes van kinderen woont hij in het tropisch woud. Met zijn vrienden, Schildpad, Konijn, Aap, Krekel en Haan maakt Anansi de spin leuke, spannende en grappige avonturen mee.

Anansi de spin en zijn vrienden krijgen het ook wel eens aan de stok met de gulzige Tijger en de bazige Koning. Doordat Anansi de spin zooo slim is krijgt hij vaak alles wat zijn hartje begeert. Maar zijn plannetjes zijn niet áltijd zooo slim. Soms pakt het net even wat anders uit dan hij van tevoren bedacht had. Gelukkig weet Anansi de spin zich daar meestal weer uit te redden.

Dit is een onderdeel van Ketelhuis X Krakeling ter ere van de Dag van de Marrons. De twee voorstellingen bestaan uit andere filmpjes. Na de vertoning van 14:00 kunnen kinderen (van 4 tot 6 jaar) voor 2,50 euro een dansworkshop volgen, om 14:40 of om 15:15

Dansworkshop (4 tot 6 jaar)

Dansdocente Rebecca Wijnruit gaat uit van de creativiteit van de kinderen, dus geleide improvisatie met thematiek; in dit geval rondom De Dag van de Marrons en Anansi de Spin. Fysieke spelen en ook een kleine speelse choreografie.


Delen