•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laatste Ronde met nagesprek – Film & Soep

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Met een kop soep en een film je buren beter leren kennen, dat kan bij deze exclusieve voorpremière met nagesprek!

Als de jeugdvrienden uit Ventoux – inmiddels dikke vijftigers – gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Laatste Ronde kun je zien als een vervolg op de film Ventoux, en vooral ook als een afronding van dat verhaal, aldus regisseur Boris Paval Conen. Buurtgenoot en bekend acteur Reinout Bussemaker speelt Bart, de licht-afstandelijke, twijfelende observator binnen de groep. Hij komt tijdens deze speciale voorpremière langs voor een nagesprek.

Deze voorstelling is onderdeel van ons Film & Soep-programma, in samenwerking met Stadsdorp Westerpark. Schuif je gezellig aan voor een kopje soep? Kaarten voor de film inclusief soep zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €10. Met Cineville, een Ketelhuis Strippenkaart of een Stadspas Groene Stip betaal je dan €5. Koop op tijd je kaartje, deze voorstelling is vaak snel uitverkocht!


Delen