Le Tableau Volé – Film & Soep

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Met een kop soep en een mooie film je buren beter leren kennen, dat kan bij deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde komedie.

Kunstspecialist André Masson hoort dat er in het plaatsje Mulhouse een schilderij is ontdekt van Egon Schiele. Hij en zijn ex-vrouw en collega Bertina zijn met stomheid geslagen wanneer ze constateren dat het schilderij, een meesterwerk dat sinds 1939 vermist is en door de nazi’s in beslag werd genomen, authentiek blijkt te zijn en nu in handen is van een nietsvermoedende jongeman en zijn moeder. Op humoristische wijze benadrukt Pascal Bonitzer in Le Tableau Volé dat het in de kunstwereld vooral draait om geld.

Deze voorstelling is onderdeel van ons Film & Soep-programma, in samenwerking met Stadsdorp Westerpark. Schuif je gezellig aan voor een kopje soep? Kaarten voor de film inclusief soep zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €10. Met Cineville, een Ketelhuis Strippenkaart of een Stadspas Groene Stip betaal je dan €5. Koop op tijd je kaartje, deze voorstelling is vaak snel uitverkocht!


Delen