Onder het Maaiveld junior – special

Kom naar de docu en zoek daarna zelf diertjes bij Het Woeste Westen

Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? Meer dan acht miljard dus! Deze film neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt. Het bodemleven speelt een ontzettend belangrijke rol in alles wat groeit en bloeit op onze aarde. En het bijzondere is dat je die kleine beestjes ook bij jou in de buurt de bodem gezond houden.  

Wil je dat daarna zelf zien? Bij deze voorstelling kun je een kaartje kopen, waarmee je na afloop van de voorstelling bij natuurspeeltuin Het Woeste Westen  zelf op ontdekking uit kunt gaan naar wat er allemaal in bodem leeft.

Onder begeleiding van een Woeste Westen medewerker ga je met je handen, een vergrootglas en de bodemdiertjeskaart op zoektocht. Op woensdag 19 april is de première, dan kun je ook je al vragen stellen aan verteller Marc van Will, cameraman Sam Reitsma en schrijver Geert Jan Roebers!

Dus doe je laarzen aan, kom lekker wroeten en je verwonderen over wat er allemaal onder het maaiveld te vinden is.

Deze speciale samenwerking met Het Woeste Westen is op woensdag 17, 26 en zaterdag 29 april, donderdag 4 en zondag 7 mei. Toon je bioscoopkaartje na de film bij de bar van Het Woeste Westen voor deelname.


Delen