KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Het is alweer de elfde dag dat we open zijn en we zijn heel blij jullie weer te kunnen ontvangen. Het is nog steeds een beetje wennen met alle extra maatregelen, maar we krijgen fijne reacties terug: “Het personeel was bijzonder informatief en behulpzaam”, “Zaalplacering is heel goed”, “Een fraaie routing bij de kassa/de bar”.

 

Maar het is ook vreemd, ‘uitverkochte’ voorstellingen met 6 bezoekers in een zaal waar normaal 50 bezoekers kunnen zitten. Om deze reden hebben we nu de optie om een donatie te doen bij aankoop van een filmticket. Ook met de aanschaf van een strippenkaart aan onze kassa, kun je ons helpen. Mocht je het kunnen missen, dan stellen we een extra steuntje in de rug enorm op prijs.

 

Dan de premières, we hebben er weer vier deze week. Absurd, keihard en geestig is Rundfunk: Jachterwachter van Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout. Zoals het AD ★★★★ schrijft: “De humor van Rundfunk: Jachterwachter schrijnt en schuurt. Anderhalf uur kijken is voor de haters een ware hel. Maar wie openstaat voor deze onvoorspelbare chaos heeft een geslaagde avond.”

 

Meer op zoek naar een serene roadmovie? Dan tippen we Ghost Tropic, een hoopvolle, nachtelijke escapade door Brussel, gefilmd met een 16mm-camera. Onze programmeur Hugo ging voor zijn Ketel(t)huis-inleiding net als protagonist Khadija na zonsondergang de stad in. ★★★★ de Volkskrant.

 

Ook nieuw zijn tot slot de documentaire Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer over het vermaarde Amerikaanse roddelblad en voor de kleintjes Pettson & Findus: De Katonaut.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

 

Uitgelicht

Placering, hoe werkt het?

Sinds 1 juni werken wij met placering. Je krijgt automatisch een stoel toegewezen, maar je kunt ook zelf een plek kiezen.

 

Eten & Drinken

Ons terras is weer open en we hebben ook enkele tafeltjes in ons café voor een hapje of een drankje. Reserveren kan telefonisch of ter plekke.

 

Films deze week

 

Rundfunk: Jachterwachter

 
 

Ghost Tropic

 
 

Scandalous: The Untold Story of the National Enquirer

Films verwacht

 

About Endlessness

18 juni

 
 

La bonne épouse

25 juni

 
 

A Perfectly Normal Family

9 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link