KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Al jaren geleden raakte regisseur Matteo Garrone (GomorraDogman) gegrepen door het verhaal van Pinocchio. Als kind tekende hij een storyboard voor het klassieke sprookje en nu maakt hij dan eindelijk een liveaction film. In zijn Pinocchio keert hij terug naar het oorspronkelijke verhaal van houtsnijder Geppetto en zijn levende pop Pinocchio. Volgens De Filmkrant: “Een geslaagd samengaan van realisme en fantasie in klassiek ogende stijl, geworteld in het straatarme Italiaanse dorpsleven van de negentiende eeuw.”

Wij vertonen de originele Italiaanse versie, maar ook de Nederlandse versie. Vanaf 9 jaar.

 

Verder is het natuurlijk volop zomervakantie. Komende maandag vertonen we De Piraten van Hiernaast in Kids Only, woensdag Scoob. Uiteraard vertonen we de films ook met ouders, net als Onward, Pettson & Findus, Wickie en het Magische Zwaard, en voor de kleuters Vogelhuis Verhaaltjes. Genoeg keuze dus!

 

Tenslotte zijn we op dinsdag 21 juli overdag gesloten in verband met onze jaarlijkse BHV-cursus. Vanaf 16:30 uur weer welkom voor films, borrel en diner.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Berlin Alexanderplatz (1980)

Marathonvertoning op 13, 14 en 15 augustus van Rainer Werner Fassbinders 'Berlin Alexanderplatz', de legendarische televisieserie uit 1980.

 

CatVideoFest 2020

Kattenliefhebbers, verzamelt u. Wereld Kattendag (8 augustus) vieren we dit jaar met een compilatie van de allerleukste kattenfilmpjes.

 

Films deze week

 

 
 

Scoob! (2D NL)

 
 

A Perfectly Normal Family

Films verwacht

 

Madre

23 juli

 
 

Dark River

23 juli

 
 

Berlin Alexanderplatz

6 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link