KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Sinds maandag zijn we weer open, met films en ons terras. En wat zijn we blij om jullie weer te mogen ontvangen! We hebben de nodige maatregelen getroffen om je bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen. Van looproutes en signing, tot extra hygiënemaatregelen en placering. In onze zalen houden we sowieso een rij voor en achter je vrij om de 1,5 meter te garanderen en zorgen we dat je een eigen ingang van jouw rij hebt zodat je niemand hoeft te passeren. Je mag zelf je stoel uitkiezen, hoe dat werkt lees je hier

 

En we hebben natuurlijk een mooi programma met allemaal nieuwe premières. Ben je een liefhebber van Japanse of Franse cinema, dan tippen we La vérité. In deze beschouwing in NRC legt Dana Linssen uit hoe de film enerzijds duidelijk de signatuur heeft van de Japanse regisseur Hirokazu Kore-eda, maar anderzijds ook heel Frans is door het gebabbel en gebekvecht van Catherine Deneuve en Juliette Binoche.

 

Andere premières zijn The Barefoot Emperor, het vervolg op King of the Belgians. NRC ★★★★ noemt het een “gedurfd vervolg op de festivalhit rond dolende koning der Belgen.” Das Vorspiel is een klassieke muziekdrama met Nina Hoss in de hoofdrol. “Hoss is grandioos als vioollerares, gegrepen door haar streven naar ­perfectie. Haar gekte is een gebalanceerde gekte, die daardoor des te meer onder de huid gaat zitten”, aldus Het Parool. Tot slot draaien we ook de twee Franstalige drama’s  Filles de joie en Un Divan à Tunis.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Wij zoeken vrijwillige zaalwachten!

Ben jij gek op film, bied je graag een helpende hand, en houd je ervan om in een team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Al onze extra maatregelen op een rijtje

We zijn weer open, maar hoe ziet het filmbezoek eruit? Lees hier over onze extra maatregelen en waar je rekening mee moet houden bij je bezoek.

 

Films deze week

 

La Vérité

 
 

 
 

Un Divan à Tunis

Films verwacht

 

Ghost Tropic

11 juni

 
 

Pettson & Findus: De Katonaut

11 juni

 
 

About Endlessness

18 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link