De nieuwste kinderfilms voor de meivakantie

Tijdens de meivakantie is er in Het Ketelhuis genoeg leuks te zien en beleven voor het hele gezin.

Tip: met een Ketelhuis strippenkaart kun je lekker vaak voor minder!

Onder het Maaiveld Junior
Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? De documentaire neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt. Wil je dat daarna zelf zien? Dat kan op vertoon van je bioscoopkaartje bij natuurspeeltuin Het Woeste Westen. Lees meer.

Mijn Kat & Ik
Kattenliefhebbers opgelet, in deze familiefilm maak je kennis met de avontuurlijke en onweerstaanbare kat genaamd Poes. Poes is erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Maar dan komt het leven van Poes op zijn kop te staan, als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt. 

Superkat Maurice
Ratten! Ze zijn overal, in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nodig? Een rattenvanger, Superkat Maurice! 

Leeuwin
Een sportieve jeugdfilm over de 15-jarige Rosi, die meer voetbaltalent dan zelfvertrouwen heeft. Rosi heeft een perfect leven in Suriname: ze woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles verandert. Op zondag 7 mei kun je hoofdrolspeelster Alyssa al je vragen stellen na de voorstelling!

The Super Mario Bros. Movie
Een avontuurlijke film over iedereens favoriete loodgieter: Super Mario! Wanneer loodgieters Mario en zijn broer Luigi een ondergrondse waterleiding in New York willen repareren, komen ze via een mysterieuze buis terecht in een magische wereld. 

Waar is Anne Frank?
Speciaal op 4 mei vertonen we de leerzame en ontroerende animatiefilm Waar is Anne Frank? De denkbeeldige vriendin Kitty uit Anne Franks dagboek tot leven in hedendaags Amsterdam. Aansluitend kun je naar een herdenking in de buurt.


Delen

Meer

Het Ketelhuis presents: Dutch Delight

25 jaar Het Ketelhuis!

Beeldbestormers

Ketelhuis Podcast #98