Gondola – Film & Soep RFD

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Met een kop soep en een mooie film je buren beter leren kennen, dat kan bij de vermakelijke openingsfilm van de Roze Filmdagen, Gondola!

In de bergen van Georgië is een kabelbaan met twee piepkleine cabines de levensader van de dorpjes die aan elke kant van een diepe kloof liggen. Als de jonge Iva terugkeert naar het dorp, wordt ze aangenomen als conductrice. Ze sluit al snel ‘vriendschap op afstand’ met Nina, het meisje in de andere cabine. Na een potje schaken-met-vertraging komt van het een het ander, en de jonge vrouwen beginnen steeds openlijker en hilarischer te flirten…

Met een oog voor details en aankleding die aan Wes Anderson doet denken, is dit een luchtige en opbeurende openingsfilm van de 27e Roze Filmdagen.

Deze voorstelling is onderdeel van ons Film & Soep-programma, in samenwerking met Stadsdorp Westerpark. Schuif je gezellig aan voor een kopje soep? Kaarten voor de film inclusief soep zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €10. Met Cineville, een Ketelhuis Strippenkaart of een Stadspas Groene Stip betaal je dan €5. Reserveren is gewenst en kan via 020-6840090 of via info@ketelhuis.nl.


Delen